IKON REFLEKSION

Ikonmalerierne er præcis dét, det er for en selv i sin oplevelse af dem og i kraft af vores evne til at reflektere og lade os reflektere, kan der opstå erkendelser og indre transmission af dét, der er større og vil ind. Tak af hele mit hjerte for jer, der køber af mine ikonmalerier og deler af jeres oplevelser og refleksioner. - Mattie. 

Rikke Malene Lauge Fejerskov, Clairvoyant Vejleder // @rikke_healing_spirit :

Rød og lilla ikonmaleri: "Et fantastisk maleri at sidde og meditere foran - som at sidde foran en gigantisk Mandela eller portal. Ikonmaleriet taler til en. For min mand og jeg, virker det bevidsthedesudvidende og taler til det højere selv. Vi oplever også det har en healende effekt, og at det binder rummet og vores stue sammen, og minder os om, at alt er forbundet - at vi alle er ét med ALT."

Blå og hvide ikonmaleri: "Det virker også bevidsthedsudvidende og opfordrer til at finde SIN sandhed. Det symboliserer for os livets cyklus: Liv, død og genfødsel sammen med uendelighedsprincippet. Ingen begyndelse og ingen slutning. Livets cyklus. Ikonmaleriet symboliserer Moder Jord og viser os, at vi som mennesker har muligheden for at forbinde os både opadtil og nedadtil. Alt er energi og intet er statisk. Ikonmaleriet er med til at styrke intuitionen, det 3. øje og det er som at sidde og se ind i en krystalkugle. Det minder os om: at de oplevelser vi får, afhænger af øjet der ser. Dét oplever vi er maleriets sandhed."


Karin Sølby // @tarot_med_hjertet :

"Da jeg første gang så dette skønne ikon maleri, var jeg bare solgt. Jeg fik følelsen af, at der var noget inde i mig, jeg skulle tage hånd om - drage omsorg for mig selv og mit indre barn. Der er en blødhed og en dybde i ikonmaleriet, hvor jeg kan få følelsen af at blive suget ind i det på en behagelig måde og når jeg går forbi det herhjemme, lyser det op og nærmest be´r om min opmærksomhed. Af hjertet tak for dette skønne maleri Mattie."


Helle Skov // Kunst Formidler/ - Tolker:

Farver - Frekvenser - Former og Frisættende energi er hvad jeg elsker ved Mattie's ikonmalerier. Gennem mange år har jeg nu fulgt den fantastiske rejse, hun har taget mig med på, hvor på sidelinien har jeg fået lov til at opleve de forskellige tilblivelser, der for mig; er ren energi manifesteret på lærred.

Ikonmalerierne taler deres eget tydelige sprog og de når den enkelte gennem de forskellige frekvenser, som de indeholder. Min oplevelse er, at ikonmalerierne taler til alle ved at spejle de energier vi hver især besidder og herigennem give beskueren en oplevelse af transformation og at se, blive set og løftet ind i en højere dimension af forståelse af sig selv og universet.